Nu din nou!


Monoton, morbid si prea sec : rutina saptamanala. Nu m-am mai bucurat de faptul ca inccepe o saptamana noua de ceva luni bune. Cred ca una din cele mai neplacute momente de saptamana pentru mine e duminica seara. Ma infioara gandul ca dimineata e luni si o iau de la capat. Si nu stiu de ce!? Teoretic ar trebui sa fiu happy cu zambetul pe buze, dar nu :| Poate din cauza ca luni e una din cele mai pline zile ale mele. Sau poate ca scoala e un fel de puscarie cu bare de titan si ciocanim cu cana sa vina profesorii la ore?! Nu…nu ca as crede asta despre scoala. Sincer daca nu as merge la scoala in cel tarziu un an m’ai gasi in spitalul de la Jebel. :-j Nu pot sa nu am activitate. Oricum scoala as face-o cu mai mult drag daca as avea muzica care imi place 6 h/6h, dar cum asta e inrealizabil „This is it!” Deci sunt gresita asa ca ”Cheer up!”

Asa ca trebuie sa pasesc cu un pas inainte si nu „doi inapoi” Acea melodie…(scuze fanii Voltaj) nu vreau sa spun ca acea trupa nu canta ok sau ceva de genul, dar mesajul promovat de acea melodie e de-a dreptul jenant. Pe limbaj de jargon ar fi trebuit sa sune ceva de genu : „Suntem de *****.” /:) Ceea ce e foarte, foarte gresit. Eu cred in aceasta generatie si stiu ca putem schimba Romania asa cum e ea. Dar derivam de la subiect.

Deci e duminica seara si punct (.) Maine e luni, poimaine o sa fie marti si raspoimaine joi si ras-raspoimanie vineri si apoi sambata si din nou duminica! Si de la capat…DACA MAI APUCAM CELALALT CAPAT!

~

Fiecare inceput este o consecinta – fiecare inceput incheie ceva.„-Paul Valery

_________________________________

Andreea Teban<3

Reclame

7 gânduri despre &8222;Nu din nou!&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s