Aluzii.


E atat de gol. Totul pare sec. Parca nimic nu are sens. M-am saturat…as vrea sa evadez dintr-o lumea goala, fara sens.

E atat de frig si totul e rece. O sursa de caldura nu mai exista. Strigam ”Avem nevoie…”. Avem nevoie de caldura, de o raza de soare, de un foc, de o scanteie, de o imbratisare poate. Ce vag! Imaginatia imi joaca feste. Pe fundal muzica amuteste. Parca notele s-au spart. Si uite totul a inghetat! Aceiasi monotonie, aceiasi melodie. Toti merg pe acelasi drum de ceata. Toti au aceiasi fata…aceiasi expresie…aceiasi pozitie. O ceata de oameni inghetata.

Si timpul a incremenit. Frigul l-a napadit. Lacrimi se scurg din ochii unei fete. Ce fata morbida, ce om morbid! Cauta ceea ce noi cautam. Ia-o de mana baiat cu plete! Du-o spre caldura!

Amarnica zi de iarna. Parca dureaza o vesnicie! Pana cand? Oh, te rog raspunde-mi! Dar nu, nu imi vei raspunde…caci timpul nu va trece.

Prinde-ma de mana! Sa alergam impreuna. Stai cu mine si tine-te bine. Sa speram la o para de lumina? In mijlocul multimii ceata e mai groasa si am obosit. Nu putem vedea, ne invadeaza. Acopera-ti fata, nu ii lasa. Te asigur te vor ataca. E atat de rece! Atat de frig. Se sfarseste…vom ramane aici. Speranta mea moare, dar a ta nu va trece. Te rog sa speri si pentru mine.

Zilele trec si devin tot mai rece. Incep sa arat ca si ei. O lacrima pe buzele de gheata. Nu mai pot, nu mai rezist si nici nu te mai vad! Ultimul sarut de la tine, parca neclintit, as fi spus ca e sarutul mortii, dar s-a dovedit a fi cel al sperantei. Acea fata bolnva alearga impreuna cu baiatul cu plete…alergau in lumina. Au venit la mine, m-au ajutat, m-au adus unde trebuie. Am iesit din ceata, dar tu unde esti? Disperata ma gandesc ‘Oare s-a prapadit?’ Ma uit in jurul meu …e lumina, as putea sa te privesc, dar unde esti? Erai acolo sa ma astepti. Intr-o rochie alba de panza te imbratisez. Cum as putea sa iti multumesc? E cald…incep sa ma topesc. Buzele-ti rosii sa ivesc. Ochii mei de sticla se aburesc.

Paseste cu mine incet, incet. Fata aceea ne priveste, iar din spate baiatul cu plete o iubeste.’Am nevoie de tine!’ iti soptesc…Alergam in cerc, printre razele de soare. Deodata ea striga: ‘Ce splendoare!!’

Reclame

4 gânduri despre &8222;Aluzii.&8221;

 1. Baiatul cu plete nu stie ca undeva, candva o fata il asteapta.
  Baiatul cu plete nu stie, sau nu vrea sa stie ca aceata fata sufera de cate ori el nu o baga`n seama, sau o raneste cu sau fara intentie.
  Baiatul cu plete va exista mereu in inima aceste`i fete, cu sau fara voia ei!

 2. super articolul
  uite ce a inventat o colega dea mea: O raza de soare intr-o lume atat de trista
  mai treci un pic si pe la mine? Pliz
  Mrs
  see ya

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s