Povestea Printului Sun in cautarea Imparatului Suprem – 2


(continuare)

Acolo printul a vazut o masa foarte multe cu bucate demne de un print adevarat. In timp ce se imbunau din bucatele regale, printul se uita cu mare curiozitate si minunatie la Adevar. Acesta observa acest lucru si isi putea dea seama ca Sun era un om dornic sa afle adevarul si motivul pentru care se afla acolo.

Acum cred, cu bagare de seama ca doresti sa afli motivul pentru care esti aici.

Da, doresc sa aflu acest lucru!

Te afli aici din dorinta minunatului nostru imparat, Imparatul Suprem. El ti-a auzit gandurile, iar vestea ca doresti sa il cunosti l-a imbunat foarte tare, dar Imparatul nu doreste oameni necinstiti si falsi, care nu au credinta in el. De aceea pentru a ajunge la curtea Lui va trebuii sa fii supus la anumite obstacole. Ca sa poti ajunge la Imparat va trebui sa te dovedesti a fi un om care pretuieste adevarul, iubirea, credinta, darnicia.

Dar de ce mai trebuie sa dovedesc aceste lucuri cand eu stiu ca eu sunt un om care pretuieste toate aceste lucruri?

In aceste teste vei afla ca nu esti pe atat de perfect pe cat te crezi! Daca cu adevarat iti doresti acest lucru va trebui sa faci acesta decizie acum. Drumul este lung, dar tot acest efort merita.

Dar daca voi alege sa merg mai departe, cum ramane cu petrecerea de astazi, parintii mei, toti curtenii?

Nu iti fie cu ingrijorare, print Sun! Toate aceste lucruri vor fi aranjate de indata…bineinteles daca vei lua decizia corecta in acesta privinta.

Fara sa mai stea pe ganduri, printul Sun a spus un DA! raspicat si se dovedea a fi mai mult decat pregatit de calatorie. Sentimentul printului era maret. In fiinta sa, dorinta de al intalni pe Imparat era uriasa.

Se ridica de la masa si ii multumi politicos domnului Adevar. Adevar ii inmana printului un papirus pe care era sigiliul Imparatului Suprem. Adevar ii spuse sa nu il deschida decat atunci cand va ajunge la locul numit ‘’Cascada Adevarului’’. Sun incaleca pe sa, iar calul incepu sa goneasca din nou cu viteza gandului. Trecusera prin o multime de paduri intunecate, vai adanci, si peste lanturi mutoase foarte intinse, dar calul printului nu se oprea decat la comanda Imparatului Suprem. Iata ca dupa un drum lung si anevoios, calul se opri intr-o poiana luminata de cerul plin de stele argintii, ce sclipeau cu o putere foarte mare. Printul cobori, si isi alcatui un culcus in care innoptase in acea noapte. Zorii zilei se ivisera cu repezciune, dar puterile printului revenisera. Era inca ingrijorat penru parintii lui si pentru seara din urma, dar se baza pe cuvantul Adevarului. Dimineata, cand se uita in jurul lui observa in fata lui o cascada foarte impunatoare, cu apa limpede si cristalina precum stralucirea diamantelor. Pe un copac din apropiere erau sculptate cuvintele ‘’Cascada Adevarului’’. Cand vazu acest lucru printul se repezi asupra papirusului, deschizandu-l. Inauntrul lui era scris:

‘’Catre printul Sun,

Acest papirus este scris chiar de catre mana Imparatului Suprem. Este pentru tine! Va fi ghidul tau in aceasta calatorie! Daca il citesti inseamna ca ai juns la ‘’Cascada Adevarului’’. Aici vei avea pregatit un test. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa treci prin cascada. Acolo voi gasi 2 bifurcatii. Tu trebuie sa gasesti adevarul! Care va fi drumul bun, doar tu vei decide! Mult success!

VEI FI LASAT SA CITESTI DOAR CAND VEI AJUNGE LA ‘’LOCUL IUBIRII’’!!! ‘’

To be continued :-) !

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s