A citi sau a nu citi?…asta`i intrebarea :-)


Sa citesti? Foarte plictisitor ar spune unii oameni. Eu tin sa ii contrazic pe majoritatea care raspund in felul acesta. De ce? Pentru ca a citi este un lucru intelept, este un lucru  care te invata , dar in acelasi timp este o activitate care te duce intr`o lume fascinanta plina de aventura. A citi nu inseamna doar a rosti in gand niste cuvinte amarate scrise pe hartie galbena si veche de pe vreamea bunicii: inseamna sa iti imaginezi, sa intri in acea lume, sa simti, sa traiesti emotiile peronajelor ,sa te comporti ca si cand ai fii acolo…asta inseamna sa citesti! Sa iti folosesti puterea imaginatiei si sa patrunzi in lumea in lumea autorului.

Fie ca e drama, actiune, aventura sau chiar horror cartea..povestea…romanul te pot face sa simti o multime de sentimete! Merita sa citesti…sa citim. Cat e de frumos sa iti imaginezi copilaria lui David Copperfield, viata plina de aventuri a Contelui de Monte Cristo , sentimentele nebanuite care se ascund in inima Piciului sau povestirile pline de farmec ale lui Ion Creanga. Pasiti intr`o lume noua! O lume a cartilor!

ENJOY READING!771229w65uaqg83l

Reclame

3 gânduri despre &8222;A citi sau a nu citi?…asta`i intrebarea :-)&8221;

  1. Ai dreptate. Faza e ca mie mi-e lene sa citesc. Probabil suna stupid , dar eu prefer sa vad un film decat sa citesc . Probabil ca nu am o imaginatie bogata . Nu stiu…pur si simplu mi-e lene….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s